Vahti Ry:n jäsenet oli tehneet minulle yllättävän jekun ja olivat keränneet minulle joululahjaksi pienen määrän joulukolehtia ja tehneet joulukortin. Jäsenille suuret kiitokset yhteistyöstä ja toveruudesta! Tämä vuosi on ollut ilo jakaa jäsenien kanssa Minttukirkolla aamiasten, lounaiden ja ruokajakeluiden merkeissä. Joululahjaksi lupaan jäsenille tehdä kovasti töitä uuden toimipaikkamme löytämiseksi, kun nykyinen sopimus Minttukirkon kanssa loppuu tammikuussa 31.1.2014! Toimipaikka täytyy olla liikuntaesteisillekkin sopiva (tiedoksi joulupukille)…

Tammikuussa 2014 pidän lomaa niin, että pysyttelen lähinnä kotosalla etätöitä tehdessä. Aamiainen jatkuu tammikuun ajan 31.1 saakka keittiöhenkilökunnan voimin.

Tiedotamme toiminnastamme tarkemmin jäsentekstiviestein..

Hyvää ja rauhallista joulua 2013!

Operatiivisesta toiminnasta vastaava

Jarno Eskelinen