Uutisia aiheesta:

Pasi viheraho ja vinkkiä aiheesta..

YLE Tv

Yle Teksti

KIITOS MUKANA OLLEILLE!

Vahti ry:n ruokajakelutempaus Vantaan kaupungintalon edessä 3.3.2014 klo 16.30
Vantaan asunnottomien hyvinvoinnin tuki ry (Vahti ry) toimii vantaalaisten vähäosaisten hyväksi vapaaehtoisvoimin. Asunnottomien, syrjäytyneiden ja toimeentulotuen varassa elävien ihmisten määrä Vantaalla tulee oletettavasti kasvamaan myös tänä vuonna. Ruoka-aputoiminta on siis tullut ainakin toistaiseksi jäädäkseen.

Vahti ry järjestää ruokajakelutempauksen kaupungintalon edustalla ennen Vantaan kaupunginvaltuuston kokousta 3.3.2014 klo 16:30. Tempauksella VAHTI ry haluaa vedota Vantaan valtuustoon ja kaupunginhallitukseen, että ruokajakelua hoitavien yhdistysten käyttöön saataisiin mahdollisimman pikaisesti ruokajakotoimitiloja sekä kylmäjakeluauto.

Toistaiseksi ilmoittautuneet ehdokkaat:

Antero Eerola (vas)
Touko Aalto (vihr)
Tiina Tuomela (kd)
Tiina Maria Sandberg (skp)
Antti Kaikkonen (kesk)
Kimmo Kiljunen (sdp)

Eurovaalien alla yhdistys haluaa muistuttaa myös siitä, että EU-elintarviketuki on jatkossakin tarpeen.

Vahti ry